- 8 سال و 1 ماه قبل - 29 دی 1395 ساعت 21:42
- تعداد بازدید: 1893
تمام مراحل دریافت وام ازدواج
شروع یک زندگی آنقدر هزینه دارد که همین دلیل بهتنهایی میتواند فکر ازدواج را از سر جوانان بیرون کند. وام ازدواج 10 میلیون تومانی شاید بتواند کمکی به زوجها باشد. همه چیزهایی که لازم است در مورد این وام بدانید در یکجا برای شما آماده کردیم.
وام ازدواج 10 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق میگیرد؟
درصورتیکه اولین بار است که ازدواج میکنید و از تاریخ عقدتان یک سال بیشتر نگذشته است، میتوانید برای این وام اقدام کنید. منظور از عقد هم عقد رسمی در دفترخانه است. عروس خانم باید حداقل 13 سال و آقا داماد هم 15 سال داشته باشند و البته اگر زیر 18 سال باشند وام را به خودشان نمیدهند و به قیم قانونیشان داده میشود. حداکثر سن برای دریافت وام وجود ندارد و هرچند سال که داشته باشید بهشرط آنکه اولین بار است که ازدواج میکنید، میتوانید برای وام درخواست دهید. اینکه در ایران نباشید و یا جزو اقلیتهای مذهبی باشید و مدرک ازدواجتان معادل عقدنامه باشد محدودیتی در دریافت وام ایجاد نمیکند. اگر همسرتان تابعیت ایران را ندارد این وام به او تعلق نمیگیرد. اگر هم قبلاً وام 3 میلیون تومانی ازدواج را دریافت کردید نمیتوانید برای 7 میلیون تومان اختلافش با وام 10 میلیونی درخواست دهید.
مبلغ وام ازدواج چقدر است؟
هرکدام از زن و شوهر میتوانند وام دریافت کنند و باید جداگانه در سامانه ثبتنام کنند مبلغ این وام برای هرکدام 10 میلیون تومان است. دقت کنید که هرکدام جداگانه باید در سامانه ثبتنام کنید. البته امتیاز ویژهای برای ایثارگران در نظر گرفتهشده است. جانبازان، آزادگان و فرزندان آنها و همچنین فرزندان شهدا میتوانند دو برابر مبلغ عادی یعنی 20 میلیون تومان وام دریافت کنند.
سود و اقساطش چقدر است؟
وام ازدواج را باید طی 4 سال پرداخت کنید. سود این وام 4 درصد است و بنابراین به ازای هر وام 10 میلیون تومانی باید 48 ماه و هرماه 226 هزار تومان پرداخت کنید که برای دو وام دریافتی درمجموع ماهانه 452 هزار تومان میشود که برای زوجهای جوان در ابتدای زندگی رقم کمی هم نیست. خصوصاً اگر قرار باشد که اجارهنشین هم باشند.
کدام بانکها وام ازدواج را پرداخت میکنند؟
بانک ملت، بانک رفاه کارگران، بانک مسکن، بانک سپه، بانک کشاورزی، بانک ملی، بانک تجارت، بانک صادرات، پست بانک، بانک پارسیان، بانک سامان، بانک قرضالحسنه مهر ایران، بانک انصار، بانک دی، بانک قرضالحسنه رسالت، بانک توسعه تعاون، بانک ایران زمین، بانک حکمت ایرانیان،بانک پاسارگاد، بانک آینده، بانک اقتصاد نوین، بانک قوامین، بانک شهر، موسسه اعتباری عسکریه، موسسه اعتباری کوثر و صندوق کارآفرینی امید بهعنوان پرداختکنندگان وام ازدواج در سامانه تسهیلات آمده است. اما تاکنون بانک صادرات، بانک تجارت، بانک ملت، بانک ایران زمین، بانک سامان به همراه بانک قرضالحسنه مهر ایران و صندوق کارآفرینی امید آمادگی خود را برای پرداخت وام بهصورت رسمی اعلام کردهاند و البته در عمل در استانهای مختلف بانکهای مختلفی وام ازدواج میدهند.
نظرات (0)
ارسال یک نظر