شنبه 3 آذر 1403، 23 November 2024

تبلیغات
نکات مهم درباره آماتوربندی
نکات مهم درباره آماتوربندی
  • 8 سال و 1 ماه قبل - 22 آبان 1395 ساعت 11:51
  • تعداد بازدید: 2352

نکات مهم درباره آماتوربندی

نکات مهم درباره آماتوربندی

خاموت‌ها که میلگرد‌های عرضی هستند وظیفه‌ی نگهداری آماتور‌های طولی را دارند و جلوگیری از کمانش آماتور‌های طولی در هنگام فشار بسیار زیاد پس دقت گردد که رعایت ضوابط خاموت گزاری کم احمیت‌تر از آماتور اصلی نیست.


فاصله‌ی خاموت‌ها از یکدیگر باید حدود بیست سانتی متر باشد یا همان یک وجب با دست که به راحتی میتوان اندازه گرفت.

خاموت‌ها باید به وسیله‌ی سیم آماتور بندی به آماتور‌های طولی بسته شود در واقع به وسیله‌ی سیم آماتور بندی به تمام میلگرد‌های طولی مهار شوند.


تمام میلگرد‌ها باید توسط قیچی مخصوص بریده شوند و نباید میلگرد‌ها را توسط دستگاه هوا برش برید زیرا باعث میشود چند سانتی متر بریده شده با حرارت غیر قابل استفاده باشد.

از خم کردن آماتور در دمای پایین‌تر از پنج درجه سانتی کرد خودداری گردد و نباید آماتور‌ها را که خم کردیم باز و بسته کنیم برای خم کردن دوباره و شکل دادن مجدد و باید تمام میلگرد‌ها به صورت سرد و با دستگاه مکانیکی خم شوند.


فاصله‌ی بین میلگرد‌ها تا سطح قالب بندی باید حداقل پنج ممیز دو سانتی متر باشد تا پوشش بتنی روی میلگرد‌ها دارای ضخامت مناسبی باشد.

این کار علاوه بر ایجاد پیوستگی بین بتن و میلگرد از زنگ زدگی و خوردگی میلگرد‌ها را محافظت میکند.


رعایت نکردن فاصله باعث از بین رفتن سریع پی‌ها و رعایت کردم باعث افزایش مقاومت ساختمان در برابر زلزله و بالا رفتن عمر پی‌ها و سازه ساختمانی ما میگردد.

 

توسط: امیر عباس

منبع:

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
نظرات

نظرات (0)

اولین نظر را شما ارسال کنید.

ارسال یک نظر

کد امنیتی

لطفا چند لحظه صبر کنید

چند خبر دیگر