- 8 سال و 2 ماه قبل - 18 آبان 1395 ساعت 18:09
- تعداد بازدید: 1852
📊 10 کشور با بالاترین سطح تحصیلات دانشگاهی
🔟ژاپن
بر اساس آمار کیو اس، ژاپن با داشتن دو دانشگاه که در میان ۵۰ موسسهی آموزشی برتر جهان قرار دارند، توانست جایگاه دهم را در این ردهبندی بهدست آورد. دانشگاه کیوتو و دانشگاه توکیو به ترتیب در جایگاههای ۳۸ام و ۳۹ام بهترین دانشگاههای جهان قرار دارند.
9⃣کرهی جنوبی
کرهی جنوبی دارای دو دانشگاه است که نامشان در میان ۵۰ موسسهی آموزشی جهان به چشم میخورد؛ دانشگاه ملی سئول در جایگاه ۳۶ام، و موسسهی پیشرفتهی علم و صنعت کره (KAIST) در جایگاه ۴۳ام قرار دارند؛ و همچنین پایتخت این کشور، سئول، در ردهبندی بهترین شهرهای جهان برای دانشجویان جایگاه ۱۰ام را در فهرست ۱۰ تحصیل کردهترین کشور دنیا به خود اختصاص داده است.
8⃣چین
دانشگاه چینهوا مشهورترین موسسهی آموزش عالی چین است که در شمال غربی پکن و در باغ سلطنتی سابق متعلق به دودمان چینگ قرار دارد. این موسسه با کسب جایگاه ۲۵ام جهان، بالاترین رتبه را در میان دانشگاههای چین به خود اختصاص داده است. دانشگاه پکن نیز با قرار گرفتن در ردهی ۴۱ام بهترین دانشگاههای جهان، دومین دانشگاه برتر این کشور محسوب میشود.
7⃣هلند
طبق آمار کیو اس، هلند در میان ۱۰۰ برترین موسسههای آموزشی جهان دارای پنج نماینده است که دانشگاه آمستردام با قرار گرفتن در ردهی ۵۵ام، بهترین جایگاه را نسبت به این پنج دانشگاه به خود اختصاص داده است. با اینکه دانشگاه ماستریخت (که عکس آن در این بخش به نمایش درآمده است) در ردهی نازل ۱۶۹ام قرار گرفته است، ولی در میان ۵۰ دانشگاه برتر جهان با قدمت زیر ۵۰ سال در ردهی هشتم قرار دارد.
6⃣فرانسه
سال گذشته پاریس، پایتخت فرانسه، با داشتن دو دانشگاه به نامهای اکول نرمال سوپریر و مدرسهی پلیتکنیک در داخل و حومهی این شهر به عنوان بهترین شهر جهان برای دانشجویان شناخته شد. دانشگاه اکول نرمال سوپریر در ردهی ۲۳ام و مدرسهی پلیتکنیک نیز در جایگاه ۴۰ام بهترین دانشگاههای جهان قرار گرفتهاند.
5⃣کانادا
بر اساس آمار کیو اس، کانادا با داشتن سه دانشگاه در میان برترین دانشگاههای جهان، از لحاظ آموزش عالی جزء پنج کشور برتر قرار گرفته است. دانشگاه مکگیل در ردهی ۲۴ام، دانشگاه تورنتو در جایگاه ۳۴ام و دانشگاه بریتیش کلمبیا نیز جزء ۵۰ دانشگاه برتر جهان هستند. کانادا را غالبا میتوان از لحاظ هزینههای آموزشی، گزینهای ارزانتر نسبت به ایالات متحده دانست.
4⃣استرالیا
جای تعجب نیست که استرالیا با داشتن هفت دانشگاه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان، بتواند جزء پنج کشور برتر این فهرست قرار بگیرد. تنها ایالات متحده و بریتانیا توانستهاند در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان دانشگاههای بیشتری را به خود اختصاص دهند.
3⃣آلمان
با اینکه در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان تنها نام چهار موسسهی آموزش عالی آلمانی به چشم میخورد، و بهترین رتبه نیز مربوط به دانشگاه فنی مونیخ است که فقط در ردهی۶۰ام قرار دارد، ولی کشور آلمان به این دلیل در ردهی سوم این فهرست جای گرفته که دانشگاههای این کشور از لحاظ هزینهّهای تحصیل شرایطی بسیار مطلوب برای دانشجویان فراهم کردهاند. در ۲۰۱۴، آخرین ایالات آلمان نیز دریافت شهریه را لغو کرد، و به این ترتیب همهی دانشجویان میتوانند تنها با پرداخت هزینهای اندک برای ثبتنام و خرج زندگی، به صورت رایگان در دانشگاههای این کشور تحصیل کنند.
2⃣بریتانیا
بریتانیا در حالی در جایگاه دوم این فهرست قرار دارد که ۱۸ دانشگاه از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان متعلق به این کشور هستند و دانشگاه کمبریج در ردهی سوم برترین دانشگاههای جهان قرار دارد. همچنین دانشگاه آکسفورد (ردهی ششم)، کالج دانشگاهی لندن (ردهی هفتم)، و کالج سلطنتی لندن (ردهی هشتم) جزء ۱۰ دانشگاه برتر جهان هستند.
1⃣ایالات متحده
امریکا در صدر فهرست ۱۰ کشور با بالاترین سطح تحصیلات دانشگاهی قرار دارد. این کشور با داشتن ۳۰ نماینده در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان، و قرار گرفتن موسسهی فناوری ماساچوست در جایگاه برترین دانشگاه جهان توانسته است در صدر این فهرست قرار بگیرد. طبق گزارش موسسهی کیو اس، ایالات متحده هر چهار معیار مورد نظر را در این ردهبندی دارا است – این چهار معیار شامل قابلیت دسترسی، قدرت دستگاه آموزشی، رتبهی دانشگاهها، و زمینههای اقتصادی است.
نظرات (0)
ارسال یک نظر